Wij verzorgen ICT adviezen zodat we niet praten over kosten, maar rendement

ICT Diensten

Als onze standaard systemen om online samen te werken zoals Exact Online en/of Unit4 Personeel & Salaris niet meer voldoen in uw situatie, kunnen wij u van dienst zijn met specifieke ICT Consultancy diensten.

Voor bedrijven en organisaties met, of die over willen stappen naar, een eigen ICT / ERP omgeving op locatie of in de Cloud bieden wij ondersteuning op de volgende gebieden.

Wij verzorgen ICT adviezen zodat we niet praten over kosten, maar rendement

ICT Strategie

Om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren is er, op basis van de ondernemingsvisie, een strategisch plan / meerjarenplan ontwikkeld. In dit plan zijn de doelstellingen beschreven en de manier hoe u deze wilt realiseren. Om de voortgang te bewaken en eventuele bijstellingen door te voeren zijn mijlpalen / meetpunten van belang. Dit kan een gedetailleerd uitgewerkt plan zijn, of een samenvatting op een A4tje.

De (toegevoegde)waarde van ICT oplossingen en mogelijkheden worden vaak niet (concreet) benoemd in het strategisch plan / meerjarenplan. Terwijl een ICT strategie u kan helpen uw medewerkers & organisatie zo gestructureerd en kostenefficiënt mogelijk uw doelstellingen te realiseren.

Wij brengen uw huidige bedrijfsprocessen en/of ICT Infra-structuur in beeld, inventariseren aanvullende eisen, wensen, doelstellingen, groeiplannen, marktveranderingen, mogelijke innovaties, etc. Op basis van de verzamelde informatie ontwikkelen wij het strategisch ICT plan waarmee u uw organisatie, conform de bedrijfsstrategie, naar het volgende niveau kunt brengen.

Wij onderhouden het plan en managen de realisatie van de gemaakte doelstellingen.

Processen Optimaliseren en Digitaliseren

Wij verzorgen ICT adviezen zodat we niet praten over kosten, maar rendement

Automatiseren begint bij organiseren!

Administratieve werkzaamheden en handelingen die op uniforme wijze veelvuldig voorkomen, zijn vaak eenvoudig te automatiseren. Dat gaat sneller (vrijwel) foutloos en voorkomt dat medewerkers gedemotiveerd raken door “dom” repeterend werk te moeten doen.

Met procesoptimalisatie bedoelen wij, alles wat nodig is om uw bedrijfsprocessen efficiënter voor de organisatie te laten werken. Door processen zoveel mogelijk te optimaliseren kan een financieel voordeel worden behaald en daarmee een verbetering van de concurrentiepositie / een concurrentievoordeel opleveren.

Door uw huidige bedrijfsprocessen in beeld te brengen, aanvullende eisen, wensen, doelstellingen, groeiplannen, marktveranderingen, mogelijke innovaties, etc. te inventariseren, kunnen wij op basis van de verzamelde informatie de processen zo inrichten dat elke processtap waarde toevoegt voor de klant en verspilling van arbeid of materiaal zoveel mogelijk wordt vermeden.

Wij verzorgen ICT adviezen zodat we niet praten over kosten, maar rendement (ERP) Pakketselectie

ERP schematisch weergegeven

(ERP) Pakketselectie

Onze consultancy diensten zijn gebaseerd op kennis, kunde en ervaring om binnen een aantal stappen tot een (objectieve) keuze te komen voor het softwarepakket, dat bij uw organisatie past. Dit kan betrekking hebben op een compleet ERP pakket, of over een onderdeel van een ERP pakket, zoals CRM, HRM, Projecten, etc. of rapportagetools en proces automatisering.

Onze werkwijze is verdeeld over een aantal fases, die leiden tot de juiste keuze. Gedurende het traject wordt gebruik gemaakt van een aantal “tools” waardoor objectief vergelijken mogelijk is.

Wij verzorgen ICT adviezen zodat we niet praten over kosten, maar rendement Website Content Strategie

Online uw bedrijf presenteren of ook online verkopen introduceren?

Met beide vraagstukken kunnen wij u ondersteunen en adviseren. Waar de ICT strategie zich richt op het gehele spectrum van ICT oplossingen om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren, beperkt de website content strategie zich voornamelijk tot de bijdrage die uw website kan bieden voor het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.

Uw ERP data als content op uw Website

Data wordt ook wel het digitale goud genoemd. Daar kun je wat mee doen. Door een koppeling / integratie van website en ERP omgeving onderhoud het ERP systeem delen van de website content. Zo kun je in het publieke deel actuele algemene informatie publiceren zoals bijvoorbeeld berekende “verwachte” levertijden, beschikbare data  voor afspraken, trendy producten en/of diensten, veel gestelde vragen en gegeven antwoorden, etc. 

Met specifieke portaal functies, denk bijvoorbeeld aan een klantenportaal, kan klant specifieke data gedeeld worden zoals facturen, lopende orders, levertijden, openstaande en/of historische actie punten, etc.    

Afspraak maken of een vraag stellen? Bel, mail of maak gebruik van onderstaand formulier

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Vermeld de naam van de contactpersoon zoals deze aangesproken wenst te worden.
Geef aan waar de vraag of opmerking betrekking op heeft, meerdere opties mogelijk.

Andere diensten van NBC Accountants & Adviseurs